Blomsterkunst der skiller sig ud fra mængden!

Kreativiteten er blevet lidt stiv

Hos Birthes Blomster kan man altid opleve spændende løsninger, når det kommer til kranse. I år har kostebørster fået uventet opmærksomhed.

Hvert år folder kreativiteten sig i den grad ud hos Birthes Blomster, når vi nærmer os den søde juletid, og personalet går i gang med at udvikle nye idéer til årets kranse – i år er ingen undtagelse.

Et af de nye indslag er en krans formet af børster fra en kost. Men hvordan i alverden får man idéen til at bruge de stive børster?

Derhjemme gik en af børnenes koste i stykker, og så lå de her kostehår, som jeg tænkte, jeg måtte kunne bruge til et eller andet, fortæller Maiken Dahl Hansen fra Birthes Blomster.

Hvad de helt præcist skulle bruges til, vidste Maiken Dahl Hansen ikke helt, men heldigvis har hun gode kollegaer i blomsterbutikken, så hun præsenterede sin idé, og så blev der arbejdet hen imod at kreere en krans af kostehår.

Jeg kiggede lidt på, hvad man kunne få af koste. Jeg havde tænkt, det skulle være røde kostehår, men så fandt jeg den brune farve, og så blev det den, fortæller blomsterdekoratøren.

Træbunden til kransen blev designet og fremstillet, og så gik Maiken Dahl Hansen ellers i gang med at bore huller, så kostehårende kunne placeres. Altså har hun lavet hele kransen selv – fra kost til krans.

Ingen idéer er dumme

Resultatet er en indikation på, at hos Birthes Blomster findes ingen dumme idéer.

Her kan vi få lov til at prøve alle vores idéer af – det er så fedt, siger Maiken Dahl Hansen.

Udover kostekransen fremviser Birthes Blomster også kranse af dyvler, kogler store som små – og meget, meget andet. Det hele kan ses i butikken på Bryggergade.