Blomsterkunst der skiller sig ud fra mængden!

Birthes Blomster har i foråret 2020 fået forhandlingen af et helt unik Dansk produkt: HANSENS FLØDEIS EFTER HANS HANSENS METODER

ØKOLOGISK OG 3 VARIANTER ER VEGANSKE

MÆLKEVEJEN FRA KO TIL IS

Når man laver is, skal man bruge mælk. De henter selv alt det mælk de bruger til deres is. Hver morgen kører deres Hansens mælkebil den korte tur til Svanholm,
hvor de henter den friskmalkede øko mælk. Ja, det lyder simpelt og det er det også, men der er ingen andre isfabrikker i Danmark end dem, der selv henter det mælk de skal bruge til at lave is.

Hansens ismejeri var en af de 1200 isfabrikker og mejerier, der dengang fandtes. Kvaliteten af flødeis var meget højere end i dag, blandt andet fordi alle brugte rigtig fløde, og fløden var økologisk på den gammeldags facon, længe før øko-mærker og statskontrol.

Som tiden gik, udviklede Hansens mejeri sig til den virksomhed, der blev kendt under navnet Frederiksborg Is. Ideen om fløde-is af god kvalitet var den samme som i 1922, men tiderne skiftede. Der blev færre og færre af de oprindelige danske isfabrikanter, og fabrikkerne blev store og automatiserede. I 1997 fik Hans Hansens barnebarn, Hans Jørgen Eibye mulighed for at sælge Frederiksborg Is-navnet og kunderne til Nestlé.

Gamle Hansens barnebarn beholdt det gamle smukke Hornsherrede Mejeri, hvor produktionen af Frederiksborg Is fandt sted. Han ville vende tilbage til den oprindelige fremstillingsmetode og videreføre sin bedstefars opskrifter og metoder. Derfor kan du i dag opleve Hansens Flødeis – et værdigt alternativ til branchen.

Vi fører hele deres sortiment af pind is samt islagkager

Så kik forbi og smag Danmarks nok bedste Is