Blomsterkunst der skiller sig ud fra mængden!

En smuk krans

Hvis man skal tro blomsterhandler Birthe Pedersen, kan alle – ligesom 1 sidste udgave af Magasinet X-Klusiv Herning – være med her. Det er ikke nødvendigt med grønne fingre, men man skal have god tid. – Det her er ren terapi – også for mig, siger Birthe

Birthes Blomster har alt, hvad du skal bruge til at lave årstidens smukke krans til at hænge på døren og byde alle velkommen med et smil.

I Birthes forslag til en sensommer- og efterårskrans har hun brugt, hvad der passer til sæsonen, og set på, hvad der kan holde sig frisk at se på. Og for al forhindre forrådnelsen i at indtage hurtigt i blandt andel æbler og husløg, benyttes der tandstikker i stedet for tråd. Et lille blomsterbindetrick.
– Vi byder gerne ind med, hvad der holder, hvad der går sammen, og hvordan man nemmest får mest ud af de ting, man binder sammen, fortæller Birthe, som opfordrer alle I at kaste sig ud i projektet.

– Kig ind – og spørg, lyder opfordringen.

Hver dag kommer der fiske blomster til Birthes Blomster. Hver eneste dag. Denne onsdag, hvor Magasinet X-Klusiv kom forbi, mødte vi Josh. Han kører med blomster for Dan Gearer.
Bilen bliver pakke kl. 02 om natten og alle blomsterne kommer fra Holland. Josh og hans hjælper pakker selv alle buketterne nensomt ind i papir, så de ikke bliver beskadiget under kørslen.
Birthes Blomster er stop nummer fire på luren i dag. Han mangler 22 steder inden fyraften og sidste stop på turen er Lunderskov på Fyn. Del er en livsstil al vare chauffør.
Han smiler. Han elsker sin blomsterbil.

• Jeg behøver bare at byde folk indenfor – så smiler de, siger han.
Ganske rigtig. man kan ikke andet end at smile…