Blomsterkunst der skiller sig ud fra mængden!

BIRTHES BLOMSTER I HERNING CITY HAR DENNE JUL OGSÅ TÆNKT UD AF BOKSEN OG GIVER BUD PÅ HELT NYE DEKORATIONER: FORMET AF NATUREN TIL FINURLIGE G

Grøn er håbets farve og symboliserer desuden blandt andet balance, ro og harmoni. Alle elementer, som gør godt i en god jul.

– Og så er jeg vild med grønt. Det er en smuk farve, som matcher de mange forskellige natur-trends, siger Birthe B. Pedersen. Derfor indgår grøn i flere nuancer blandt de nye julefarver – for eksempel i dekorationer og kranse:

– Grøn giver smuk harmoni til for eksempel kogler, gran og det populære eukalyptus. I det hele taget fylder farven grøn i modebilledet i år, og farven matcher den minimalistiske og stilrene indretning af mange hjem, siger Birthe B. Pedersen. I mere end 30 år har hun drevet blomsterbutik i Herning – de seneste 25 år i Bryggergade. Herfra skaber hun og butikkens personale hvert år populære kranse, dekorationer og alverdens øvrig pynt til julen og traditioner.

Udover grøn går også den ducede farve af rosa, ofte kaldet malva, igen denne jul. Sammen med klassikere som rød og hvid:

– Vi går aldrig ned på rødt her i butik-ken i julen. Den vil altid være at finde sammen med hvid som de klassiske og traditionelle julefarver, siger Birthe B. Pedersen. »

 

DEKORATIONEN EN GAVE I SIG SELV

Denne jul har hun også glædet sig til at vise en helt ny type dekoration frem:

Julen er gavernes fest, derfor besluttede vi at skabe en dekoration med form som en gave.

Det er blevet til dekorationsgaver i mange forskellige størrelser og pyntet i flere varianter – med eksempelvis finer eller kogler. Dekorationspakkerne skaber blomsterbinderne hos Birthes Blomster helt fra bunden hver især, og udover at glæde denne jul kan de pakkes ned og bruges igen – og igen til jul fremover.

– Vi laver dem både med og uden lys. Uden lys kan de bruges, hvis folk ikke tåler levende lys eller i en reception eller på et kontor, hvor det kan være farligt eller helt forbudt at tænde stearinlys, siger Birthe B. Pedersen.

Derudover bugner blomsterbutikken i Bryggergade igen i år af inspiration. Blandt andet af nyt pynt: Små engle og juletræer støbt i plast, som kan tændes og slukkes i bunden og understrege stemningen af jul og hygge.

Jul er gavernes fest, derfor besluttede vi at skabe en dekoration med form som en gave.