Blomsterkunst der skiller sig ud fra mængden!

TIPSKONKURRENCEN

Herning Folkeblad 11. marts 2016

 

Birthe’s Blomster ligger med i toppen af tipskonkurrencen i FCM Update, og det er noget, indehaver Birthe Bjørslev Pedersen både er stolt over og mærker interesse omkring.

Det er faktisk sket, at jeg er blevet stoppet på gaden af en, der ville kommentere på mit næste tip, og det er da rigtigt sjovt, at vi er med i toppen i år. Det giver lidt ekstra spænding til kampene, sigerBirthe Bjørslev Pedersen.

Hun støtter FC Midtjylland og betegner sig selv som >lidt fodboldinteresseret< men hun har valgt at alliere sig med svigersønnen Lars Paulsen til tipskonkurrenoen. – Han er kæmpe AGF-fan, og vi glæder os meget til at se kampen mod AGF sammen, fortæller hun.

Den kamp spilles først 8. maj, og det passer hende ganske glimrende. Jeg kommer af og til på stadion, men jeg må indrømme, at jeg er bedst til de kampe, der spilles i bedre vejr end nu, smiler blomsterhandleren. Birthe’s Blomster er for nylig også blevet synlig på gramsværen på MCH Arena. Blomsterne til kampens spiller, jubilarer og meget andet kommer nemlig nu fra butikken i Bryggergade.

Jeg synes, det er vigtigt, at man støtter om det lokale hold, fastslår Birthe Bjorslev Pedersen, som har drevet blomsterbutik i Herning siden 1985. Hvis hun vinder tipskonkurrencen, ven-ter der både blomster og en stor pokal til butikken fra FCM Update. Aktuelt er hun delt nummer fem i konkurrencen – bare fire point fra førstepladsen. – Det ville da være sjovt med en kvindelig vinder, siger Birthe Bjørslev Pedersen og fastslår, at det kræver masser af FCM sejre

Vi har kun tippet på sejre til FCM. Vi tror da på vores hold, lyder det fra blomsterhandleren.

Birthe Bjørslev Pedersen har i 31 år drevet blomster-forretningen Birthe’s Blomster i Herning. Hun er for nyligt også blevet leverandør af blomster til kampens spiller, jubilarer og anden hæder på MCH Arena.

FC Midtjylland | Birthes Blomster