Blomsterkunst der skiller sig ud fra mængden!

Birthes Blomster – 30 års jubilæum

Den 6. september 1985 slog jeg for første gang dørene op til Birthes Blomster, som dengang var beliggende i Østergade i Herning. Butikken var et resultat af et øjebliks kådhed en festlig lørdag aften, hvor Birthe som følge af nogle venners provokation kom med det løfte, at hvis de fandt nogle lokaler der var egnet til en blomsterbutik, så startede hun som selvstændig.

Et sådant løfte hører man sjældent mere for, men næste dag stod vennerne der igen og nu var de klar til at fremvise det perfekte lokale. Butikken var lille og personale var der ikke råd til, så Birthe bad sin mor om hjælp og sammen fik de butikken i gang.

Efter ti år blev lokalerne i Østergade, på trods af flere ombygninger, for trange for den voksende forretning og i 1995 flyttede Birthes Blomster ned i de store lyse lokaler i Bryggergade 2, hvor butikken også ligger i dag.

Efter mange års hårdt arbejde fra Birthe, hendes familie og de ansatte er Birthes Blomster blevet til det den er i dag: En sund og kreativ butik med et bredt udvalg af alt lige fra blomster og brugskunst til specialiteter og vin.

Birthes Blomster har i løbet af det seneste år opnået anerkendelse blandt kollegaer landet over og har modtaget 3 priser.

 

Blomster Modeopvisning

Til vores 30 års jubilæum arrangerede vi en modeopvisning i et blomsterunivers af dimensioner.

Klik her for at se billederne fra modeopvisningen.

30 års jubilærum | Birthes Blomster

Klik her for at se alle billederne fra udstillingen.