Blomsterkunst der skiller sig ud fra mængden!

Persondatapolitik

Birthes Blomster garanterer at dine Kreditkort informationer er i sikkerhed hos os.

Alle transaktioner køres igennem QuickPay APS, PBS certificerede PSIP Gateway Server, som garanterer høj sikkerhed og stabilitet.

Alle Kreditkort informationer og personlige oplysninger som navn og adresse sendes krypteret over Internet. Det gør informationerne ulæselige for alle andre end Birthes Blomster og kortudstederen.

Yderligere informationer om betaling på internettet kan findes på PBS´s hjemmeside: www.betaling.dk.

Hvis du opdager uautoriserede hævninger på dit kort skal du gøre følgende:

Kontakt dit pengeinstitut eller din kortudsteder og anmeld den uautoriserede hævning.

Hvis dit pengeinstitut eller din kortudsteder fastslår, at den uautoriserede hævning skyldes misbrug af Dankort/kreditkort informationer, som er blevet afsløret mens du handlede hos Birthes Blomster og pålægger dig en selvrisiko, skal du straks kontakte os.

 

Behandling af personlige oplysninger

Birthes Blomster er som dataansvarlig og Interflora Danmark som databehandler forpligtet til at beskytte dine personoplysninger, og vi tilstræber, at du føler dig tryg ved vores behandling af dine personoplysninger. Vi behandler personoplysninger om dig i henhold til denne Persondatapolitik og gældende lovgivning.

Forretningens navn: Birthes Blomster
Forretningens ejer: Birthes Pedersen
Adresse: Bryggergade 2
Postnummer og by: 7400 Herning
Telefon: 97 21 13 30
E-mail: sales@birthesblomster.dk
CVR/SE-nr.: 78391014

Personoplysningstyper og brug heraf

Virksomheden indsamler oplysninger om dig i følgende tilfælde:
– Når du bruger vores hjemmeside indsamler vi oplysninger om din ip-adresse samt i form af cookies som beskrevet i vores cookie-politik.
– Hvis du er kunde, leverandør eller samarbejdspartner behandler vi kontaktoplysninger, oplysninger om vores samhandel med den virksomhed, du repræsenterer samt oplysninger, der i øvrigt er nødvendige for at administrere vores forretningsmæssige relation.
Virksomheden bruger dine personoplysninger til at købe eller levere den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

Videregivelse af oplysninger

Vi kan i visse tilfælde videregive de personoplysninger, som vi behandler om dig hvis det er påkrævet ifølge loven, en domstolsafgørelse eller gældende lovgivning.

Hvordan beskytter vi dine personoplysninger?

Vi benytter sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine personoplysninger imod manipulation, tab, destruktion samt mod, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til dine oplysninger. Vores sikkerhedsprocedurer bliver løbende revideret på baggrund af den nyeste teknologiske udvikling.
I praksis er det ikke muligt at etablere 100 % sikkerhed, og vi kan derfor ikke garantere, at oplysningerne er helt beskyttet mod nogen, som vil lykkedes med at omgå sikkerhedsforanstaltninger og skaffe sig adgang til oplysningerne. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Opdatering, sletning eller rettelse af dine oplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som vi behandler om dig hos Birthes Blomster, kan du rette henvendelse til os på sales@birthesblomster.dk eller telefonnummer 97 21 13 30.
Efter persondataloven har du ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Hvis det viser sig, at disse oplysninger er urigtige eller vildledende, har du ret til at anmode os om at rette, blokere eller slette disse oplysninger. Derudover kan du til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for yderligere behandling.
Du har også mulighed for at klage til Datatilsynet, der kan kontaktes via dt@datatilsynet.dk. Du kan finde mere information på Datatilsynets hjemmeside her.

Hvor længe opbevares dine oplysninger?

Virksomheden gemmer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at kunne levere den service, som du har bedt om, så længe det er nødvendigt for et berettiget formål, eller i så lang tid som det er påkrævet i henhold til lovgivningen. Vi sletter og anonymiserer derfor dine personoplysninger løbende, efterhånden som de formål, de blev indsamlet eller senere behandlet til, ikke længere nødvendiggør behandlingen.

Ændringer

Det vil være nødvendigt løbende at opdatere og ændre denne politik. Virksomheden forbeholder sig ret til at opdatere eller ændre denne politik. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked via denne hjemmeside eller via email. Den til enhver tid gældende version af denne politik kan findes på vores hjemmeside.