Blomsterkunst der skiller sig ud fra mængden!

Find Meraki hos Birthes Blomster i Herning

Wellness mærket Meraki er ensbetydende med de bedste naturlige materialer og ingen af deres produkter indeholder farvestoffer eller parabener.

Forkæl dig selv i hverdagen.

Med Meraki kan du omgive dig selv med luksusprodukter, der giver en lille wellnessoplevelse, hver eneste gang du bruger produkter. Forkæl dig selv, din familie og dit hjem med en verden af luksus og velvære fra Meraki.

Hos Birthes Blomster finder du et stort udvalg af alle de lækre produkter fra Meraki. Vores sortiment dækker over alt fra håndsæbe, lotions, opvaskemiddel og meget mere.

Meraki er velvære på flakse. Mere enkelt, kort og entydigt kan det ikke siges. Det er en verden af luksus og velvære, der er designet og produceret på dansk jord. Hos Meraki har man ikke tilsat noget, der ikke hører til i produkter, der skal på huden. Det er naturligt og helt fri for alle stoffer, der kan være skadelige, præcist som hudprodukter og sæber bør være. Meraki er anerkendte og kendte for at gøre sig umage i alle detaljer og facetter af familien. Meraki går især op i to ting, nemlig dig og naturen. Alle ingredienser er nøje udvalgt, og intet bliver proppet i, medmindre det har en god og nærende effekt.