Blomsterkunst der skiller sig ud fra mængden!

HVORFOR EN RIPPLE VASE?

Ripple vase-serien er designet i tre størrelser med et klassisk udtryk i klar mundblæst glas. De multifunktionelle topringe i lyst egetræ giver mulighed for mange forskellige kreative løsninger med forskellige buketstørrelser og smukke enkelte blomsterstilke eller grene.

Oprindeligt udsprang ideen til ringene fra designer Morten Lassens barndomserindringer. I hans farmors køkken stod et stort jernkomfur med kogeplader formet som ringe. Herfra gik hans tanke til det engelske ord ”Ripple”, som betyder “ringe i vandet”. Navnet refererer således til ringene i toppen af vasen, der giver associationer til netop ringe i vandet. Blomster overlever ikke længe i en vase uden vand, og vand er en essentiel del af en vases funktion, ud over at den altid bør fremhæve bukettens skønhed. Vand blev derfor en vigtig del af temaet for Ripple vasen.

Hos Interflora er vi overordentligt tilfredse med resultatet. Den måde Ripple vasens silhuet leger med formgivningen, så den følger formen på en smukt bunden buket med en smal midterakse, vil fremhæve enhver Interflora buket – om den er enkel og elegant eller bombastisk og vild. Åbningen på Ripple vasen lader enhver buket folde sig ud på smukkeste vis, og Ripple vasens bund åbner sig, så også stilkene står flot. Alle elementerne af enhver buket fremstår derfor smukkest tænkeligt i Ripple vasen.

MORTEN LASSEN BAG DESIGNET

Bag designet af Ripple vasen står den kendte danske billedkunstner og formgiver Morten Lassen. Som billedkunster skaber Morten Lassen store farverige, abstrakte malerier i sit atelier i Nordsjælland. Malerierne udstilles i internationale gallerier i Sydney, London, New York, Singapore og Stockholm. Derudover arbejder Morten Lassen med formgivning af objekter, der ofte har en multifunktionel tvist. Fokus er på dagligdags objekter, der tilføres nye eller flere funktioner; altid legende, altid kreativt, altid vidunderligt enkelt og samtidigt avanceret.

BÆREDYGTIGHED

Ripple vase-serien er med sit klassiske og tidsløse design et modspil til brug-og-smid-væk-kulturen. Ripple vasen er skabt af smukke, naturlige materialer. Ripple vases ringe er produceret af FSC-certificeret træ. Emballagen består af genbrugspap og folderne af genbrugspapir.

DESIGNERSHIP

Designership er et interior brand med egen kollektion af udvalgte kunsthåndværkere og designere. Gennem storytelling og et skarpt øje for æstetik skaber Designership godt dansk design i international sværvægtsklasse. Designership har opbygget en tidsløst kollektion af designobjekter, der forhandles globalt.

Birthes blomster har ripple-crop
ripplevasen pris hos Birthes